TOL Kompetens är ett konsultföretag som hjälper företag att stärka sin konkurrenskraft genom utveckling av Team, Organisation och Ledarskap.

Vi får ständigt förfrågningar från kunder som är i behov av ledare och specialister på olika nivåer. Vi söker därför kontakt med personer som är motiverade att anta en ny utmaning om förutsättningarna är rätt.

TOL Kompetens har en vision att göra rekrytering effektivare och enklare för alla parter med bibehållen kvalitet. Vi vet att det kostar både tid och kraft att ge sig in i en rekryteringsprocess därför vill vi ge alla kandidater möjlighet att göra en enkel intresseanmälan, oavsett om man vill byta jobb nu eller senare. 

Hur går det till?

Du väljer om du vill registrera ett konto eller logga in med ditt LinkedIn eller Facebook-konto. Därefter väljer du om du vill fylla i dina uppgifter steg för steg eller om du vill gå direkt till de avslutande snabbfrågorna.

Vi arbetar alltid konfidentiellt och garanterar att dina uppgifter inte sprids till tredje part utan din kännedom och ditt medgivande. All information hanteras enligt PUL och GDPR. Vid uthyrning och rekrytering följer vi bestämmelser enligt ABPU-10 och ABRE-10

Välkommen med din intresseanmälan!


Logga in och skicka intresseanmälan

Tillbaka till lediga jobb